Föreläsning


Världen genomgår just nu enorma förändringar. Den digitala utvecklingen och globaliseringen är bara två av flera till synes enorma krafter som sveper över oss. Men bakom allt från iPhone till klimatförändringar till Pippi Långstrump finns bara människor. Viggo Cavling kallar dem banbrytare. De ser ljuset före alla andra. En banbrytare är en människa ser möjligheterna i flykten och har kunskapen, modet och uthålligheten att förändra – i bästa fall allt. 

I föreläsningen ”Bli en banbrytare i 5 steg” lär du dig att känna igen banbrytare i världen och i din egen organisation. Alla kan inte bli banbrytare, men alla kan bli bättre på att leva i förändring. 

Denna föreläsning funkar bra på en kick-off eller när en grupp ska peppas inför en utmaning. Under 2017 har Cavling bland annat föreläst på Unicef, Svensk Cater och  Praktikertjänst. Referenser hittar du här och här.

Tidigare uppdrag är bland annat Cancerfonden, Berghs, Bjerkings ledningsgrupp, Österåker kommun, HR-dagarna i Stockholm, för näringslivet i Trelleborg och Ligula Hospitality Group AB:s kundevent  i Malmö, Göteborg och Stockholm. 

Lena Kraitsik, vd på HR-föreningen, om Viggos insats på HR-dagarna: ”Duktig, förberedd, klok och rolig.”

Ola Johnsson, arbetsmarknadschef i Trelleborg: Viggo kom in på scen med energi och hade en förmåga att knyta en intressant anekdot till ett viktigt budskap och dessutom med en stor portion humor. Han levererade minnesvärda one-liners som fortfarande lever kvar i huvudet på många åhörare.

Boka Viggo Cavling som föreläsare genom Talarforum, ring Stefan Cardell 08-54553522.

Eller mejla Viggo direkt här.

Här kan du ladda ner högupplösta bilder på Viggo Cavling.

Skärmavbild 2014-10-06 kl. 10.31.21